Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ники Илиев срина със земята Сърменов

отпечатай новината

13.01.2023 11:01 | Видян 1564 пъти

Ники Илиев срина със земята Сърменов

Актьорът и режисьор Ники Илиев скочи остро срещу колегата си Калин Сърменов, който подходи подигравателно към играта му във филма за Ботев. Първоначално Илиев се опита да оправдае поведението си пред камерата, но след това изтри статуса и реши да нападне лично Сърменов в неговия профил. 

Припомняме, че Калин Сърменов се подигра на Ники и една конкретна сцена със затвореното око на актьора и заяви, че липсата на казарма при мъжете води до този развой на нещата. Това ядоса доста Илиев, който с две изречения накара Калин Сърменов жестоко да съжалява за думите си, но връщане назад няма.

undefined

 

"Като бях малък идваше на гости в нас, беше приятел на баща ми, пееше песни на “Контрол”. Исках като порасна да съм като теб. Сега просто се надявам да не остарея като теб", написа Ники под хапливия коментар на директора на Сатиричния театър. 

Напоследък Калин Сърменов си позволява да коментира негативно свои колеги. Неотдавна влезе в подобен скандал и с младия актьор Филип Буков. "Явно завижда на младите, че се развиват, а неговата кариера като актьор приключи", съскат от арт средите.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !