Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко Димитров

отпечатай новината

13.01.2023 10:25 | Видян 2799 пъти

Ето го порасналия син на Мария Игнатова и Петко Димитров

Виктор Димитров е още тийнейджър, но още отсега е ясно, че се вписва доста добре в своето артистично и щуро семейство. Майка му е Мария Игнатова, баща му Петко Димитров, но дълго време имаше шанса да общува с Димитър Рачков.

Днес пък има възможност да попие от филосфските размишления на Ивайло Цветков - Нойзи, с когото най-вероятно имат приказка и за футбол.

Ученикът не е много активен в социалните мрежи, профилът му в Инстаграм e заключен, но и няма нито една публикувана снимка. Петко Димитров обаче често споделя общи фотоси с Виктор, а това означава едно - отношенията им са повече от супер. Често в някои семейства на разделени, децата страдат и не получават нужното внимание от родителите, но не такава е ситуацията в живота на Виктор, пише "Марица". 

"Детето ме учи на мъдрост и търпение", призна наскоро телевизионната водеща, която преди много години приключи връзката си с баща му. Настоящата половинка на Петко, Яна Димитрова, се грижи като родна майка за 1З-годишния тийнейджър наред с двамата си синове от Димитров.

Виктор въобще не се интересувал от работата на майка си и не се възползва от нейната слава. Не обича да гледа телевизия, но е много философски настроен, а това означава едно - с Нойзи определено имат за какво да си говорят. "Виктор е много философски настроен, добре общува и познава хората. Отказва да бъде в матрицата. Може би аз съм му го предала по някакъв начин", каза Игнатова наскоро в свое интервю.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !