Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Аксиния за черните дрехи, високите токчета и тръпката от музиката

отпечатай новината

04.02.2008 09:00 | Видян 15559 пъти | Гласували 18

Аксиния за черните дрехи, високите токчета и тръпката от музиката

Тя твърди, че обича да пее, докато върви по улицата, че е слаб играч във флирта и че обожава да чете. Звездата й изненадващо изгря в реалити шоу за млади таланти, макар че беше първата изгонена от публиката. Все пак лицето и таланта й направиха достатъчно силно впечатление, за да получи начален старт в кариерата си. 20-годишната брюнетка не се поколеба да направи голи фотосесии за популярни мъжки списания, които й донесоха спешна популярност, въпреки неодобрението на майка си. Тя е естествена, има чувство за хумор и смело застава зад хубавите и лошите неща, които върши. Аксиния е онези редки любимци на съдбата, на които всичко им се удава с лекота. Певицата успява да се появи на секундата за фотосесията за EASY, след като е обикаляла нощните клубове до сутринта и е спала само 3 часа. Въпреки това е широко усмихната и позира с истинско удоволствие. Накрая така се увлича от снимките, че закъснява за поредната среща на екипа на Евро BG визия.  

Тя разпалено обяснява как разбира модата. “Когато трябва да си извадя дрехите от пералнята, цялата къща направо почернява”, констатира певицата пристрастието си към черните дрехи, докато облича лилавите дрехи за снимки. Истинско градско момиче, тя се чувства най-добре във вечната класика на защитния цвят. Второто й неотменимо модно правило е носенето на обувки и ботуши на висок ток. На въпроса как издържа да ходи на тях по цял ден, тя със смях отговаря, че е толкова тренирана, че може дори да готви на тях. Стига, разбира се, да знаеше да готви. Макар, че Аксиния има достатъчно таланти и ангажименти, за да се кахъри за готвенето. 
Постоянната си усмивка певицата обяснява с личната си философия. А тя й диктува да се държи добре с всички, които среща по пътя си нагоре, защото ще се сблъска с тях и на връщане. А за всички вече е ясно, че тя се намира именно по пътя към високото.
За себе си Аксиния твърди, че е много амбициозна и се е отдала на работата си, което определя като “малко тъжно за момиче на моята възраст“. Планира да издаде самостоятелен албум догодина, в който всички песни да бъдат силни като тези, които е пуснала на пазара до сега. Първата песен, записана от красавицата след появата й в Стар академи е “Да те обича като мен”, която се превърна и в един от най-популярните бг хитове. Тя казва, че ужасно й се пее на български и смята за важно хората от нейното поколение да слушат музика на родния си език, защото това ни отличава от целия останал свят. Проблеми с парите и реализацията винаги има, но според Аксиния желанието и волята за успех са решаващи за успеха на начинанието. Тя самата е доказателство на правилото, че упоритостта в крайна сметка успява. Младата певица обаче държи в ръкава си много повече козове от чистия инат. Тя има забележителен поглед върху световната и българската литература, спартанско възпитание и дисциплина и умение да се приспособява към всяка ситуация. Всичко това я прави универсален боец, работейки едновременно като певица, тв водеща и сценарист в БНТ за предаването ЕвроBGвизия.

Тя със смях коментира, че макар да харесва тоалетите, с които се появява на сцената на телевизията, се облича така само за конкретните изяви. Всъщност предпочита спортно-елегантния стил и за доказателство изброява колко чифта дънки има в гардероба си – над 40. Два пъти по-малко са малките черни рокли, които пък са любимото й оръжие за съблазняване. „В комбинация с Crystal Noir на Versace никой не може да ми устои“.
Флиртът е едно от нещата, без които не може. Другото е шоколадът. И докато може да яде шоколад с тонове, флиртът бързо я засища. „Слаб играч съм, защото бързо се паля, но и бързо угасвам. Губя интерес към мъжете, когато видя, че лесно могат да станат мои. Когато тръпката изчезне, изчезвам и аз.“
Може би затова Аксиния е без любим мъж до себе си точно от една година. „С предишния ми приятел се разделихме, защото връзката ни се изчерпа“, разказва брюнетката, но признава, че още го обича и уважава. Заради липсата на „точния човек“ е приела участие навръх Нова Година. Пак това е причината върху нощното й шкафче вместо диск с романтична музика и няколко ароматизирани свещи да има само книги. „Не се притеснявам, че повечето хора си мислят, че като имаш какво да покажеш, нямаш какво да кажеш“. За всички тях е готова да изброи заглавията на повечето разкази на Труман Капоти и да напише литературен анализ на „Портретът на Дориан Грей“ на Оскар Уайлд, който, между другото, е любимата й книга.
Също като героя в романа на Уайлд певицата има тайна за добър външен вид - не натоварва излишно кожата си с тежки кремове и маски. Използва само гел за околоочния контур и в добавка често посещава козметичния салон, за да се отдаде на малките женски глезотийки – терапия за лице, масаж, процедури за коса.
Освен от дребните чисто женски удоволствия Аксиния се зарежда от положителните емоции. „Радвам се на най-дребните неща. Не мога да кажа кой е най-хубавият ми спомен, защото не помня конкретни ситуации, а само топлината и онова неповторимо усещане, което са оставили у мен.“ Веднъж една почитателка я причакала зад сцената, за да й направи най-красивото признание за усилията й. „Разказа ми, че с приятеля й правили любов на една от моите песни. И чувствата, вложени в нея допринесли това да се превърне в една от най-интимните им нощи. За един творец няма по-силна мотивация от тази.“

автор: Сп. Easy

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !