Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия вдига сватба с любимия си

отпечатай новината

22.12.2022 10:15 | Видян 1625 пъти

Камелия вдига сватба с любимия си

Камелия е сред най-канените певици както на клубната сцена, така и на частни партита, а и често е пяла на сватби. Сред най-забавните й участия е сватба в столицата.

Наред с тази история тя разкри и много пикантна тайна за своята собствена сватба. С Цветин е трябвало да се оженят точно преди пандемията, която осуетила плановете. Изпълнителката на "Залезът и зората" разкрива кога ще мине под венчило. 

“Имаше една сватба в София, на която младоженецът се оказа супер голям мой фен и през цялото време толкова танцува – постоянно крещеше, викаше и подскачаше! Доста се изпоти човекът и се наложи да се преоблича няколко пъти, защото наистина не слезе от дансинга през цялата нощ. Накрая си облече дрехи на шейх, като от клипа ми „Яхабиби“ и започна да прави всякакви забавни скечове и номера: лежа по пода, ставаше – падаше и пак продължаваше! Просто пращеше от енергия и беше най-усмихнатият и позитивен младоженец, а булката беше плътно до него – прекрасно семейство, весели и щастливи хора. Радвам се, че съм артист, който може да си позволи този лукс – песните ми да се слушат не само от от хора, които ходят по клубовете, а и от тези, които не излизат след два, а си лягат около 22, 30 часа” – разказва звездата пред “Труд”.

Самата Камелия се радва на дългогодишна щастлива любов с половинката си Цветин, въпреки че не са правили сватба и нямат сключен брак.

“Много сме мислили за тържество с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които трябва да се случат. Когато ние сме искали и природата по някакъв начин ни е пречела, защото като бяхме решили и точно стана пандемията. Аз исках да направим голям купон за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти… Така че, следваме естествения ход на нещата, но по принцип ни е кеф и сме отворени за сватба” – загатва певицата.

Признава, че с любимия й имат и дълбока духовна връзка: “Цвети ме изпълни физически и духовно и ме накара да светя! Любовта е всичко, стига да има с кого да я споделиш и да се грижиш за нея”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !