По стара традиция, водеща началото си от незапомнени времена, в края на годината всеки човек се обръща назад, обхващайки с поглед изминалите дванайсет месеца, за да открие онова значимо нещо, с което ще ги запомни. Малко преди и последният лист на календара да падне, това стори и соченият за най-добър боксьор у нас, който направи признанието, че 2022 г. отново го е срещнала с любовта. В откровен разговор, състоял се наскоро по заснежените тогава склонове на Витоша планина, Кубрат Пулев призна, че отново има половинка. Вървейки редом до Краси Боев, докато камерата на Нова телевизия запечатва всяка крачка от тяхната разходка сред природата за сутрешното предаване "Събуди се" на медията, спортистът сподели, че пак е във връзка.

"Аз съм човек, който има нужда от любов, и естествено, имам човек до себе си. Тези отношения са изключително сложни и аз винаги казвам: "Хора не се бъркайте, понеже във всичко друго можеш да дадеш съвет или мнение, но в личните отношения не можеш да се бъркаш, защото никога не знаеш точно каква е ситуацията", каза той.

Въпреки признанието си, спортистът предпочете да не разкрива самоличността на жената, откраднала сърцето му, запазвайки името ѝ в тайна. По думите му неговият горчив опит с публичните романси, разиграващи се под ярките светлини на прожекторите, го е накарал да вземе това решение.

"Видяхте колко дълго - 13-15 години, бях с човек, който е известен. Бяхме в публичното пространство... Любовта няма нужда от показност. Тя просто е любов и на съвсем друго ниво. Баща ми казваше, че най-важният въпрос е кой е човекът до теб. Кой ще избереш. И беше прав", обяснява той, очевидно имайки предвид случилото се между него и попфолк певицата Андреа, с която официално се раздели преди една година.

В интервюто, провело се под открито небе, Кобрата категорично заяви, че за него най-ценните неща на този свят са тези, които не могат да бъдат купени с пари.

"За мен основното в едни отношения - било приятелски, бизнес или любовни, е доверието. Приятел може да ми бъде този човек, на когото имам доверие, защото то е безценно. Ако можеш да купиш нещо с пари, то не струва нищо. Приятели не се намират всеки ден", призна той.

Малко след като по малкия екран бяха излъчени кадрите, неговата бивша изгора направи няколко намека в личния си Instagram профил, с които показа по своеобразен начин на своите последователи в мрежата какво мисли по темата. Първоначално тя качи във виртуалното пространство откъс от онлайн риалити формат от недалечното минало, в един от епизодите на който участниците коментираха отношенията им по следния начин: "Тя се съсипа психически след раздялата им. Много ми е жал за нея. Ако не беше Андреа, той нямаше да стигне доникъде. Купил е апартамент на любовницата си не заради нея. Това го знам от общ приятел. Личи си, че духом тя не е добре. Много ми е тъжно, свива ми се сърцето за нея."

След това блондинката качи в акаунта си цялата си песен "Ти реши", на чиято обложка присъства Кубрат Пулев, само че на споделената от нея снимка голяма част от лицето му е изрязана, което накара някои от почитателите ѝ да попитат в коментарите под поста защо го е направила, макар подбудите ѝ да изглеждат ясни.