Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Галена обяви неочаквана раздяла

отпечатай новината

09.12.2022 13:21 | Видян 1141 пъти

Галена обяви неочаквана раздяла

Поп фолк звездата Галена изненада много феновете си с това, което обяви преди броени часове в социалните мрежи. От написаното в поста й става ясно, че тазгодишния сезон на "Гласът на България" е бил последен за нея като ментор.

Емоционалният пост на изпълнителката предизвика бързо вниманието на последователите й, които не могат да си обяснят от какво е продиктувано решението й, макар тя да загатва за следващ голям проект.

"Гласът на България” е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката!

Аз изпълних своята мисия — на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа!", пише Галена, която в предишния сезон на музикалния формат изведе до призовото място фолклорната певица Петя Панева.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !