Акълът на хората си личи най-вече по...

Акълът на хората си личи най-вече по шегите, на които се...

WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

Андрей ухапал Мария в "Сблъсък"

отпечатай новината

04.07.2009 09:00 | Видян 9775 пъти

Андрей ухапал Мария в

Красивата Мария Велчева, която закръгли 5 години в предаването "Сблъсък" като асистентка на Иван и Андрей, е била ухапана преди време от очилатия водещ на репетиция, разкри за първи път тя пред "Монитор".

Това е просто една от многото шегички на шоумена, но той не преценил колко яко е забил зъби в бедрото на Мария и направил голяма синина.

"Казах му, че ме боли, но той помисли, че се шегувам. Отидох после в "Пирогов". Лекарите ме попитаха дали ме е ухапало куче, от каква порода е то. Отговорих им: "Да, едно куче на два крака и с очила."

Харесвам у Иван и Андрей това, че са пълни с енергия. Понякога ме карат да се смея със сълзи. Не си падам по флегматичните хора. Пет години заедно не са никак малко време. Заобичах ги много. Като братчета са ми, въпреки че понякога се изчервявам от техните шегички, но не мога да им се разсърдя ", разказва със смях тя.

Най-новото при Мария е, че е сериозно влюбена. Засега крие името на щастливеца. Признава само, че са заедно едва от един месец. За първи път се чувствала толкова увлечена по мъж.

Откачените фенове обаче не я оставят на мира. Телефонният терорист, който я тормозеше миналата година, отново е подновил атаките си. "Дълго време ме побъркваше. Година и нещо. Беше страшно. Денем и нощем. Бях станала като телефонна централа. Отидох в полицията. Казах им: "Вие да го извикате, кажете му, че не е хубаво така да прави." Те ми казаха: "Ще отшуми." Година и половина отшумяваше. Смених си всички телефонни номера. Много сериозен тормоз, чиста проба психически, сексуален тормоз", разказва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !