Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско с любопитно признание за Галена и Тони Стораро

отпечатай новината

07.12.2022 15:12 | Видян 1137 пъти

Криско с любопитно признание за Галена и Тони Стораро

Галена и Тони Стораро са любимите поп фолк изпълнители на Криско, а признанията, които направи наскоро, със сигурност ще изненадат мнозина, най-вече най-верните му фенове, които едва ли го свързват толкова с този музикален жанр.

"Преди 15 години започнах само с рап парчета, след това с поп, регетон. Направих много песни с хора от попа като Мария Илиева, Лора Караджова. След това, като се изчерпаха тези неща, исках да направя други неща и най-вече да предизвикам себе си. Затова много исках да вкарам изпълнители, които лично харесвам и да се омешаме.

undefined

Освен това, никога не съм бил човек, който да разграничава стиловете и отрича нещо. Едни от любимите ми поп фолк изпълнители са Галена, Тони Стораро и затова ги поканих в мои проекти, които за моя радост станаха много сполучливи", довери изпълнителят.Криско разказа и как е решил да смени попрището от певец на продуцент", това сподели той в тв интервю за Фен ТВ.

"Нямам усещането, че имам дори един работен ден", допълни още певецът и даде съвет на всички, които не си харесват работата, да инвестират в нещо, което ще им доставя удоволствие.

undefined

"Когато започвах своята кариера, исках да създам малко повече контакти и да си намеря работа в радио или телевизия. На мен винаги целта ми е била да работя в радио или тв, защото аз обичам радиото и телевизията, обичам работата на хората зад кадър в тези професии и това ми е доставяло удоволствие. А това, че станах само малко по-популярен, е само бонус".

Към днешна дата на Криско му е много интересна ролята на продуцент, приема я като абсолютно предизвикателство и разкрива, че когато създава песен за даден изпълнител, цели освен тя да бъде характерна за него, но и да оставя своя почерк в нея. Примери за това са дуетите му с Галена и Тони Стораро.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !