Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Шоуто на Рачков си заминава

отпечатай новината

02.12.2022 10:46 | Видян 1472 пъти

Шоуто на Рачков си заминава

Шоуто на Рачков върви към края си. Тази събота от 20:00 ч. в ефира на Нова тв е големия финал на първи сезон на "С Рачков всичко е възможно", съобщиха официално от телевизията. А дали и кога ще има втори сезон, само можем да предполагаме засега.

В шоуто участваха над 60 известни личности, които с широка усмивка се впускана в оригиналните игри. В края на есенния сезон, Димитър Рачков ще се присъедини към участниците и за първи път ще изпробва всички игри, а неговото място на водещ ще заеме един от най-колоритните образи в шоуто – Герасим Георгиев - Геро.

В щурите предизвикателства Геро ще посрещне още седем от най-забавните звезди, които вече са се качвали на сцената на шоуто – Борислав Захариев, Елена Атанасова, Станимир Гъмов, Елен Колева, Румен Угрински, Криско и Милица Гладнишка. С опита си от предишните предавания, те ще се хвърлят в приключението с още по-голямо желание и страст.

Предаването обаче, разочарова зрителите още след първото си излъчване и макар от телевизията да твърдят, че гледаме края на първи сезон, втори едва ли ще има. Рачков със сигурност ще води "Като две капки вода" през пролетта и няма как да се появява през ден-в събота и понеделник на екрана, така че със сигурност "С Рачков всичко е възможно" отива в историята.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !