Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кевин Спейси с първи договор за роля след началото на съдебните процеси срещу него

отпечатай новината

29.11.2022 15:59 | Видян 448 пъти

Кевин Спейси с първи договор за роля след началото на съдебните процеси срещу него

Носителят на награди "Оскар" Кевин Спейси подписа първи договор за снимки във филм от началото на съдебните дела за сексуални посегателства срещу него, съобщи "Варайъти".

Броени седмици, след като спечели дело в САЩ и стана ясно, че ще отговаря по нови обвинения във Великобритания, американският актьор получи роля в независим британски трилър.

Спейси ще участва с гласа си във филма "Контрол" в роля, подобна на тази на Кийфър Съдърланд в "Телефонна клопка" (2002 г.).

"Контрол" на сценариста и режисьора Джийн Фалейз разказва историята на британската министърка Стела Симънс, която е в бурна интимна връзка с министър-председателя. Една нощ, докато се прибира към дома си, самоуправляемият й автомобил е отвлечен дистанционно от някой, който знае тайните й и иска отмъщение.

В ролята на Симънс е Лорън Меткалф, в образа на премиера е Марк Хамптън. Спейси е в ролята на похитителя на колата на министърката.
Кевин Спейси бе звездата в популярния американски сериал "Къща от карти" (2013-2018) в продължение на неговите пет сезона. През октомври 2017 г. около личността му се разрази скандал, след като Антъни Рап го обвини в сексуално посегателство преди около 30 години. Впоследствие още няколко мъже отправиха подобни обвинения към Спейси. Актьорът бе отстранен от сериала и от множество други проекти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !