Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Илон Мъск искал да покаже ракетите си на бившата си жена още на третата среща

отпечатай новината

29.11.2022 15:57 | Видян 767 пъти

Илон Мъск искал да покаже ракетите си на бившата си жена още на третата среща

Бившата съпруга на Илън Мъск разкри, че собственикът на Twitter е "искал да й покаже своите ракети" още на третата им среща, пише "Dailly Mirror". 

37-годишната британска актриса Талула Райли, която се появи в холивудския блокбъстър "Начало" , беше омъжена за Мъск на два пъти - от 2010 г. до 2012 г., преди да се омъжи повторно за него една година по-късно през 2013 г., след което се разведоха отново през 2016 г.

Фактът, че бившата двойка се жени и развежда два пъти в рамките на шест години, дава представа за интересната им връзка.

Ашли Ванс, която написа биографията от 2015 г. "Илон Мъск: Тесла, SpaceX и търсенето на фантастично бъдеще", разказва тази история, която на пръв поглед изглежда пикантно.

Двойката отишла да обядва, на третата им среща, после се отбили в "White Cube", галерия за модерно изкуство, и след това в хотелската стая на Мъск.  "Той казал на Райли, която тогава била девствена, че иска да й покаже своите ракети", гласи случката. Райли по-късно обяснила: "Бях скептична, но той наистина ми показа видеоклипове с ракети. Веднъж". 

Милиардерът предприемач уволни драматично висши ръководители в Twitter часове след като завърши покупката на платформата за социални медии за 44 милиарда долара (£37,9 милиарда) миналия месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !