Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мария Игнатова изчезна от ефир

отпечатай новината

31.10.2022 11:26 | Видян 1418 пъти

Мария Игнатова изчезна от ефир

Тв водещата Мария Игнатова се е тръшнала болна на легло, с което изправи косите на продуцента Маги Халваджиян. Тя не успя да се появи за снимки на "Звездите в нас" - предаването, на което е водеща заедно с Ненчо Балабанов. 

Последният епизод на шоуто мина без нейното присъствие, а колегата й Балабанов стресна зрителите с причината, поради която се налага да води сам. 

"Сигурно се чудите защо съм?! Защото Мария избяга! Шегувам се! Мария е болна и нямаше как да присъства на днешните снимки. Добрата новина е, че я чакаме скоро да оздравее и лично аз се надявам следващото предаване да го води сама, за да види какво ми е било на мен днес. Аз съм сериозен човек, боец, пък сега ми е паднало да блесна като самостоятелен водещ. Някой ден може да ми дадат и собствено предаване", каза Ненчо на старта на "Звездите в нас".

undefined

Самата Мария не е качвала нищо ново в социалните мрежи, нито пък е коментирала самото предаване и представянето на участниците. 

На сцената водещият Ненчо Балабанов посрещна седемте отбора, които достигнаха до този кръг на състезанието, а на финала звездното жури обяви и кой е осмият отбор, който се връща в надпреварата. Дони, ТИТА, Софи Маринова и Виктор Калев бяха единодушни в решението си да върнат отбор „Лили Иванова“, който отпадна по тяхно решение още в първото шоу за сезона.

Отборите „Лейди Гага“, „Елвис Пресли“, „Софи Маринова“, „Елтън Джон“, „Бруно Марс“, „Селин Дион“, „Веселин Маринов“ и „Лили Иванова“ се изправиха в решаваща битка един срещу друг. Със страхотни изпълнения, артистични умения и огромен талант те изправиха публиката пред изключително труден избор. „Публиката е взела най-правилното решение и ние сме сигурни в това“, сподели Софи Маринова секунди преди водещият на формата да обяви резултатите.

undefined

Напред към полуфиналите продължиха отборите „Селин Дион“, „Елтън Джон“, „Бруно Марс“, „Лили Иванова“ и „Веселин Маринов“. По думите на журито всички тези участници бяха успели да покажат още нещо на под прожекторите, да доусъвършенстват сценичното си поведение и певческия си талант и да надградят имитацията на идолите си. Петнадесетте изпълнители ще се изправят отново едни срещу други в първия полуфинал, в края на който всеки от отборите ще изпрати на финала по един свой представител, избран отново от публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !