Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Златка призна за раздялата с Карен

отпечатай новината

18.10.2022 16:14 | Видян 959 пъти

Златка призна за раздялата с Карен

Сагата между Джизъса, Златка, общото им дете и новите им половинки май няма да свърши скоро, ако съдим по това, което и двамата разкриват системно. Наскоро плеймейтката развърза тотално езика с признанието, че ексфутболистът не е никакъв баща, а всичко до момента по темата в публичното пространство за него, е пълен фарс.

В Инстаграм профила си, където напоследък е много активна в отговорите си към последователите си, Златка Райкова заяви, че бившият й не дава и лев за издръжката на сина си, а момченцето наричало "тати" новото й гадже Карен, тъй като изобщо не вижда биологичния си.

Наскоро малкият имаше рожден ден и Златка не пропусна да качи в мрежата снимки от купона на наследника си. На въпрос от свой последовател къде е таткото на рожденика, блондинката отвърна, че Благой Георгиев дори не е потърсил сина си за празника му - нито на датата, нито до ден-днешен.

Тъй като плеймейтката не е качвала от известно време снимки с новото си гадже, логично се появиха слухове, че двамата са се разделили. Това обаче, не отговаря на истината към този момент, а самата Златка се зарече да не е толкова подвластна на мързела си, а да качва по-често актуални любовни селфита.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !