Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Игнатова налази Нойзи на първата им годишнина

отпечатай новината

10.10.2022 16:33 | Видян 1247 пъти | Гласували 1

Мария Игнатова налази Нойзи на първата им годишнина

Първата годишнина от брака между Мария Игнатова и Ивайло Цветков е вече факт и тв водещата не пропусна да покаже в какво палаво настроение се намират и двамата.

Както е известно, Мария и Нойзи се венчаха в края на миналия септември в компанията на няколко близки хора в село Житен, като пазиха в тайна скромната си сватба до последно. За това пък след сватбата всичко лично им бе на показ в социалните мрежи. Особено за първата им годишнина, в която Мария направо налази Нойзи.

undefined

Блондинката често показва каква прилежна домакиня е, колко красива е средата, в която живее. Двамата с Нойзи все още се чувстват като младоженци на месен месец в много от моментите и признават, че хармонията между тях е пословична.

"Ей така сме вкъщи! Докато един мисли, другият върши цялата работа", пошегува се неотдавна Мария по време на участието си в "Черешката на тортата", макар някои от з да приеха думите й за чиста монета.

undefined

"Знам защо дойде. Дойде, за да ти кажа, че нямам нужда от помощ и да те освободя от всякакви задължения в кухнята”, посрещна Мария мъжа си в кухнята в началото на епизода. Ивайло я обяви за ясновидец, а тя го насърчи да отиде да си почива или да си репетира. Всъщност, както става ясно, по този забавен начин си общуват двамата и когато не са пред камера. 

undefined

Двамата се вълнуват от едни и същи екзистенциални теми и много четат. Тъкмо с "книга, която не искаме да приключи, и заедно дописваме страниците..." определи Ивайло преди време връзката си с Мария. Запомнящото се описание на Нойзи за любимата му е от края на 2020 г., когато блондинката гостува в "Търси се": „Нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение. Тя е вечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът й към огледалото е излишен. Мария е единствената", заяви той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !