Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия се записа на семинар при Кобилкина

отпечатай новината

05.10.2022 14:36 | Видян 949 пъти

Анелия се записа на семинар при Кобилкина

Фолкпевицата Анелия прибягна до съветите на Наталия Кобилкина. Изпълнителката посети курс "Как да се научим да приемаме мъжа такъв, какъвто е".

В семинара Кобилкина разяснява важни правила за преодоляване на емоционалната зависимост в една връзка и какво трябва да правим, за да сме щастливи във връзката си.

Не е ясно защо Анелия има нужда от професионални съвети и дали има проблеми в настоящата си връзка. Както вече писахме, слухове разделиха бившата на Коко Динев с бизнесмена Любомир Захаринов, с който така и не се показа публично, пише "Хотнюз".

Анелия, която има пораснала дъщеря Ивон от брака си с бизнесмена Динев, имаше връзка с тайнствен мъж от няколко месеца, но така и не пожела да разкрие самоличността му. В светските среди веднага се заговори, че върти любов с милионера Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес.  Факт е обаче, че Анелия направо сияеше от щастие, когато призна, че има нова любов.

Тогава певицата даже сподели, че се е изнесла от къщата си в покрайнините на столицата и се е нанесла в апартамента на любимия си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !