Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки

отпечатай новината

25.09.2022 11:30 | Видян 2220 пъти

Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки

Пореден обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки. Тяхното вече изглежда като сапунена сага с (не)очакван край предвид честотата на промените. 

В момента двамата се водят разделени, но пък са заедно заради сина си Борил и то във Виена. Причината е рождения ден на наследника и. Заедно с тях е и сестрата на актрисата - Елиза, както и нейната дъщеря.

Актьорът и моделката прекараха няколко дни като истинско семейство, забавлявайки се на различни атракции, но поне засега не са коментирали публично любовните си отношения, както и дали са решили да дадат нов шанс на връзката си.

От известно време насам се твърди, че изкусителната моделка има връзка със сериозен бизнесмен, но кое как се развива във времето, можем само да гадаем.

Припомняме, че любовната история на Диляна и Блатечки започна още по времето на снимките на сериала "Стъклен дом", впоследствие моделката забременя, а актьорът остави жена си Катерина Горанова и общата им дъщеря, за да заживее с новото си семейство. От този момент насам до ден днешен обаче, събиранията и разделите между двамата са като "добър ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !