Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алекс Богданска призна за голяма лъжа

отпечатай новината

23.09.2022 10:53 | Видян 633 пъти

Алекс Богданска призна за голяма лъжа

Въпреки че вече официално са разведени от месеци насам, сагата между Алекс Богданска и Дани Петканов явно има още доста неизлъчвани епизоди. Поне ако съдим по реакциите и на двамата в социалните мрежи. И не само там.

Наскоро пред Мон Дьо моделката призна за каква болка става дума след раздялата и дали изобщо има надежда двамата отново да се съберат един ден. По думите й тя и Даниел са излъгали своите последователи, обявявайки раздялата си. Тогава в публикацията в Instagram двамата написаха, че са "решили" да се разделят, като това създало впечатление, че решението е взаимно. Но не такава е истината. Решението било на Даниел и било взето още през ноември.

Именно тогава, през ноември миналата година, Лудия репортер поискал да се раздели с моделката, като й казал, че не може да продължи напред с нея. А тя в този момент си мислела дори за второ дете.

В интервюто моделката заяви, че последно е била истински и напълно щастлива преди 3 години – тогава имала семейство, дете, кариера. А сега... сега се учи да е щастлива наново. Вече като самотна и работеща майка. Но е категорична – връщане назад към Даниел няма, а към момента и в живота ѝ няма място за нова любов. Причината? Тя се чувства емоционално осакатена, а единственият ѝ фокус е върху това да осигури сигурност и спокойствие за детето си.

И все пак, ако се стигне до нова връзка, Богданска е категорична – повече няма да допусне да загърби себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !