Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Петя Дикова се срамувала от майка си Аня Пенчева

отпечатай новината

13.09.2022 12:04 | Видян 3153 пъти

Петя Дикова се срамувала от майка си Аня Пенчева

Актрисата Аня Пенчева навърши 65 години, но в никакъв случай не мисли за пенсия, както се надяват по-младите й колежки от киното и театъра. Рождения си ден тя прекара със семейството и най-верните си приятели, които са се запазили и доказали пред годините. 

Нейната дъщеря Петя Дикова успя да я стопли с думите си и със сигурност очите й са се навлажнили от казаното. А тв водещата е до болка откровена, като сподели нещо, което е таяла дълго в себе си за миналото на майка си и какво я е смущавало.

"Като дете етикетът "секс символ" много ме смущаваше. Съучениците ми реагираха странно, и с право. После свикнах. Днес остава само гордостта! Освен …, за мен тя е символ на безусловна обич, грижа, принципност, женственост и красота. Само да е здрава! Честит рожден ден, мамо", пише Пипи в мрежата. 

От думите й става ясно, че етикетът "секссимвол", насочен към майка й, никак не й се нравил като дете. Още по-малко път голите сцени на актрисата или пък забъркването й в много секс скандали с най-различни популярни мъже. Петя Дикова едва сега събра смелост да признае през какъв труден период е минала като дете, заради слуховете за майка си и лековатото й поведение.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !