Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бият гаджето на ДесиСлава

отпечатай новината

27.06.2009 09:00 | Видян 18162 пъти | Гласували 4

Бият гаджето на ДесиСлава

Гаджето на Десислава – футболистът от Славия Галин Иванов няколко пъти бил подлаган на физически тормоз, донесоха за СЛАВА хора от обкръжението му. Възпитателната мярка се случвала не в семейството на младежа, а в неговия отбор. Два пъти ял бой от колегите си, заради разюзданото си поведение. Галинчо бил доста лигав, а това хич не се нравило на тима му. По време на мач дразнил съотборниците си със забележките си. Според нашите информатори, за да го дисциплинират белите ставали като черни дяволи и се нахвърляли с шамари върху него в съблекалнята. Доста по-младата половинка на фолкпевицата се оказа трън в очите и на някои хора от шоусредите. Футболистът стана ябълката на раздора между Десислава и кълнящият й се във вечна дружба Азис. Той си позволи да го покаже в ефир, при изричната молба на фолкпевицата да не го прави, защото я дострашало да не й го вземе някоя друга. Припомняме, че Деси беше гост във Вечерното му шоу, докато в публиката я подкрепяше новото й гадже Галин. Тогава Васко предпочете рейтинга пред приятелството и накара операторите да обърнат камерите към младежа. След което не изряза кадъра със симпатичния младеж.
Отношенията между Кралят на попфолка и Десислава явно са се стоплили, тъй като той присъствал на промоцията на новия й албум, а седмици преди това пък се засякоха и разцелуваха на светско събитие.

Връзката между певицата и футболиста започнала благодарение на нея. Всъщност тя го свалила, разказват запознати. Харесала го в заведение, където пяла. След това няколко пъти ходила да го гледа на мач, дегизирана със спортни шапки.
Галин не само се влюбил в нея, но бил готов да я последва навсякъде. Преди време Деси бе решила да замине за Испания. Тогава възлюбеният й казал, че ще тръгне с нея, издават още подробности наши информатори.

Опитахме да се свържем със звездата за коментар, но не отговаряше на обажданията ни. Пиарката й твърди, че тя и Галин са само приятели.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !