Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Благодарен съм на Господ, че имах приятел като Марадона: Стоичков

отпечатай новината

18.08.2022 10:38 | Видян 695 пъти

Благодарен съм на Господ, че имах приятел като Марадона: Стоичков

След куп срещи и интервюта със световни шампиони в Бразилия, Христо Стоичков вече е в Аржентина. Той е в Буенос Айрес, където посети дома на футболната икона Диего Армандо Марадона, а малко по-късно изгледа победата на "Ривър Плейт" с 4:1 над "Нюелс Олд бойс".

"След срещите с толкова приятели в Бразилия сега е време за Аржентина! И на първо място – почит пред дома на великия дон Диего Марадона", написа Стоичков в социалните мрежи.

Междувременно Камата даде и интервю пред Серхио Гойкочея в местното радио DSports Radio FM 103.1, като се върна към срещата с Аржентина на Мондиал 1994 в САЩ, в която Марадона не взе участие заради наказанието си.

"Това бяха трудни моменти за мен. Определено ми беше неприятно, че Диего няма да играе. Но пък ние си бяхме обещали, че няма как да загубим. В съблекалнята си казахме, че подобна мисъл дори не трябва да минава през главите ни и това бе нагласата ни", спомни си Стоичков за победата с 2:0 срещу "гаучосите".

"Никога няма да забравя времето, прекарано с Марадона. Приятелството е нещо, което не може да се купи. Благодарен съм на Господ, че имах приятел като него. Където и да съм, той винаги ще бъде с мен", добави още българската легенда.

Стоичков говори и за друг от любимците си - Лионел Меси, и за липсата на името му сред топ 30 на претендентите за "Златната топка". "В националния отбор Лео е едно щастливо момче. Много по-отпуснат е. Първата му година в ПСЖ беше трудна, може би отчасти заради езика, но сега отново ще видим на какво е способен. Нямам идея как се гласува за "Златната топка" и как се изготвят номинациите. Но липсата на Лео от списъка показва, че те не са достатъчно наясно със случващото се", обобщи Стоичков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !