Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Натрапник влезе в дома на Сашо Кадиев посред нощ

отпечатай новината

17.08.2022 10:20 | Видян 1697 пъти

Натрапник влезе в дома на Сашо Кадиев посред нощ

Сашо Кадиев преживя кошмарна нощ, след като в дома му влезе неканен гост. Тв водещият се видя в "небрано лозе" и не знаеше как да постъпи в такава ситуация. 

Появи се и шокиращо видео, което изобличи нахалника, а в същото време стана ясно и в какъв лукс живее синът на Катето Евро. 

Сашо Кадиев беше силно притеснен от нахлуването на прилеп в къщата си. Бозайникът летеше из луксозният дом на тв водещия и търсеше място къде да се захване с крачетата си. Кадиев е заснел нощния полет на своя гост и се чудеше по какъв начин да го накара да излезе навън през вратата.

Повечето му приятели не го взеха насериозно и се шегуваха с него, че е долетял Батман. Други пък оприличиха госта на Дракула. Но на Сашето никак не му беше забавно да будува и да чака прилепът да се сети да излезе през отворената врата.

В коментар се включи и жената на продуцента Андрей Арнаудов. Емануела Толева призна, че най-големият й ужас са прилепите и разказа доста интересна история от своето детство. 

"Викала съм дядо ми, който живееше в центъра да дойде да изгони врабче. Бяхме се заключили с Дори в тоалетната и там го чакаме. Бяхме на 12/13г. Имам ужас от пернати, който става тройно по-голям, когато и те са в ужас и неориантирано се удрят в стените и “пърхат” енергично из стаята! От паниката, в която изпадам не мога да мисля трезво и да помогна на птичката и да я пусна на свобода" пише Толева като успокоение на Кадиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !