Брад Пит влиза в света на козметиката

Брад Пит пуска линия за грижа за кожата и за двата пола....

Камий Тома се включва в сезона на...

След като очарова българската публика със своето...

Няма да повярвате, че тези хора наистина съществуват

отпечатай новината

15.08.2022 14:48 | Видян 686 пъти

Няма да повярвате, че тези хора наистина съществуват

Днес ние като общество определено сме се развили. Станахме по-просветени и по-приемливи към различията, които правят всеки човек уникален. Съставихме списък с хора, чиито необикновени черти - естествени или подобрени - ги отличават от традиционно приетите норми.

Свързани близнаци

За по-незапознатите, сдвоените близнаци са тези, които са физически свързани при раждането си. Тези близнаци често споделят общи органи и в някои случаи могат да бъдат разделени чрез хирургични процедури. Посрещнати на бял свят през 1990 г. , сдвоените близначки Абигейл и Британи Хенсел са родени с отделни сърца, бели дробове, стомаси и гръбначни мозъци.


 


 

Човешката Барби


 

Украинският модел Валерия Лукянова е известна като човешката Барби. За да подсили ефекта на Барби, Лукянова използва грим и контактни лещи върху естествените си зелени/сиви/сини очи. Тя заяви, че има импланти в гърдите, но останалата част от тялото ѝ е естествена и стройна благодарение на ежедневните тренировки във фитнеса и специален хранителен режим.


 


 

Най-големи ръце


 

В един момент ръцете на Мохамед Калим са били близо 40% от телесното му тегло. Роден със синдрома на Протеус - рядко заболяване, което води до свръхрастеж на костите, кожата и мускулите - в детството си Калим е безмилостно тормозен от връстниците си.


 


 

Калем е безчувствено наречен "детето на дявола" - до такава степен, че му е забранено да ходи на училище, защото съучениците му го смятат за "дявол" През 2014 г. Калим се подлага на операция, ръководена от най-добрия хирург на ръка в Индия, д-р Сабапати, за да предотврати по-нататъшното влошаване на състоянието му в бъдеще.


 

 


 

Най-високият човек в света


 

Султан Косен е с ръст 251 см и държи рекорда на Гинес за най-висок жив човек в света. Височината на Султан се дължи на заболяване, известно като хипофизен гигантизъм. Поради обстоятелствата, в които се намира, се налага да напусне училище по средата на учебната година.


 

 


 


 

Положителното е, че Косен е можел да помага на родителите си в различни домакински дейности, които децата на неговата възраст обикновено не биха могли да вършат - например да поправят крушки или да окачват пердета.


 

 


 

Най-ниският човек в света


 

Когато говорим за най-високия човек в света, тук е непалският гражданин Чандра Бахадур Данги - най-ниският човек, регистриран някога в историята на рекордите на Гинес. С ръст от едва 54.61 см Данги се сдобива с титлата "Най-нисък човек в света", когато побеждава предишния претендент Гюл Мохамед.


 


 

 


 

Папа Смърф


 

Известен като Папа Смърф заради синята си кожа, Пол Карасон не е роден с цвета на кожата, който го прави известен. Цветът на кожата на Пол е резултат от приема на колоидно сребро за лечение на кожното му заболяване.


 


 

Среброто, съдържащо се в лекарството, реагира със слънчевата светлина и предизвиква аргирия - медицински термин, с който се описва синята кожа. Но това не го възпира да използва колоидно сребро. Карасон продължава да приема сребро до смъртта си, тъй като вярва, че то ще го излекува от киселинен рефлукс, артрит и други заболявания.


 

Най-косматият мъж в света


 

Окосмяването на тялото може да бъде кошмар за мнозина. Докато повечето от нас имат някакво окосмяване по тялото, мъж на име Ю Джънхуан е буквално покрит с него. Да - правилно сте прочели!


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !