34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Дичо пострада лошо на морето

отпечатай новината

08.08.2022 10:30 | Видян 1369 пъти

Дичо пострада лошо на морето

В летните месеци Дичо обича да прекарва много време в близост до морето - независимо дали ще съчетава с работни ангажименти или ще се отдаде само на релакс със семейството си. Тази година обаче, го сполетя доста лош късмет.

В края на миналия месец на певеца му се наложи да отложи планирано участие и да постъпи в болница заради проблеми и много силна болка от възпален нерв, за които самият изпълнител информира от социалните мрежи.


Дичо, който стана баща за втори път в разгара на пандемията - през лятото на 2020-та, гледа философски на подобен тип моменти, защото както тогава отчете, че заради вируса ще си е повече време вкъщи и ще може да прекара време с любимите си хора, така и сега е направил кратка, макар и принудителна, почивка от летните си ангажименти.Иначе Дичо вече е добре здравословно и отново е отдаден с пълна пара на участията си от град на град. Не му остава много време за семейството - жена му Карина и двете дъщерички Ариел и Тина, но пък вероятно след това ще се компенсира подобаващо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !