Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Румънеца и Енчев в музикална битка по Фен ТВ

отпечатай новината

26.06.2009 13:00 | Видян 4644 пъти

Румънеца и Енчев в музикална битка по Фен ТВ

Популярният дует Румънеца и Енчев ще направи своеобразен музикален дуел. Двамата ще гостуват през уикенда в предаването „Нарисувай се..”, като първи пред камерите на 27 юни, от 13.00 часа, ще застане Енчев.

Той залага изцяло на българското и ще предложи на зрителите хитови парчета на родни изпълнители. Началото ще бъде за Миро, с когото са приятели още от родния си град Добрич и имат интересни общи истории. За съжаление Енчев ги спести на публиката, тъй като били само за пълнолетни. „Вярвам, че хубавите български песни тепърва ще бъдат правени и няма да е далеч времето, когато ще се налагат и извън страната”, убеден е певецът. В неговата любима листа попадат още Дийп Зоун, Групата и момичетата от Cacao, които вече са четири. Той разкри още, че има интерес от чужбина към песен на Групата, бой бандата, която е продуцирана от музикалната компания на Румънеца и Енчев.

На 28 юни, неделя, Румънеца ще противопостави на българските песни хитове от северната ни съседка. „Румънците правят страхотна музика, когато ги гледам за първи път дори си мисля, че са американски или западно европейски”, казва изпълнителят. В неговия музикален микс са включени парчета на нашумели имена като Ина, Play&Win, Fly Project.
Зрителите на Фен ТВ ще могат да видят за първи път и официалния мейкинг на новото парче на Румънеца и Енчев със световноизвестния рапър от Снап - Турбо Би и R.O.O.O.M – Don’t Cha Know. Атрактивните моменти от снимките на клипа ще бъдат показани на части по време на гостуването на дуета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !