Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алекс Богданска се върна при Дани

отпечатай новината

07.07.2022 13:19 | Видян 941 пъти

Алекс Богданска се върна при Дани

Алекс Богданска и Дани Петканов се разведоха съвсем наскоро, но раздялата им явно не е толкова лесна за преглъщане и от двамата, съдейки по това, което показват в профилите си в социалните мрежи.

Моделката, която не пропуска да покаже на феновете си всяка своя стъпка, особено пък сега, в разгара на лятото, в което кадрите по бански ще преобладават, за пореден път изненада с решението си.


Оказва се, че Александра се е върнала за няколко месеца в затворения комплекс, в който живееше заедно с Дани преди развода. Причината обаче, не е той.


"Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс извън София и всъщност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз много го харесвам, защото е супер подходящо за отглеждане на малки деца. Няма коли, спокойно е, навсякъде си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчно, че се наложи да напусна това място", признава Богданска в скоршно видео.

"Така ще бъда близо до обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни жени по едно и също време и родихме горе-долу през месец", разкрива още моделката, но не внася яснота дали ще се засичат с Дани или не.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !