Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дъщерята на Мира Добрева я задмина по красота

отпечатай новината

04.07.2022 10:49 | Видян 1227 пъти

Дъщерята на Мира Добрева я задмина по красота

Щерката на Мира Добрева не само, че е красива като майка си, но дори я задминава вече. 24-годишната Лора е наследила естествената красота и чар на популярната тв водеща, с които редовно черпи фейсбук последователите си.

"Ужасно жалки са жените, които се съревновават с децата си и искат да изглеждат по-млади от тях. Не желая между нас да има конкуренция. Искам тя да се развива там, където ѝ харесва. Ясно е, че ще достигне върхове, които аз не бих могла, защото съм се родила в друго време", бе коментирала преди време Мира, явно запитана по темата.


undefined

Наскоро младото момиче имаше рожден ден, който Мира Добрева честити по много емоционален начин именно в социалните мрежи - публикувайки техни свежи общи снимки.


Припомняме, че освен Лора, която е от първия брак на Мира Добрева, тя има и още едно дете от режисьора Жоро Торнев - Георги, който е на 13 години. "Той е много различен от сестра си. Родих го в по-зряла и осъзната възраст. Имах повече опит, макар че се сблъсках и с доста трудности в отглеждането му", споделя тв водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !