Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Пиленцата от Монако се разделиха

отпечатай новината

27.06.2022 16:52 | Видян 683 пъти

Пиленцата от Монако се разделиха

Боби и Нина от "Смени жената", които станаха популярни като Пиленцата от Монако, продължават да предизвикват вниманието в социалните мрежи - и най-вече подигравките на потребителите.

Последната изцепка на Нина - да се прибира у нас с влак и автобус, докато обяснява наляво и надясно в какъв лукс живее, изби рибата. Не само тази истина обаче, изплува на бял свят, а и една доста по-сериозна.


Оказва се, че Боби и Нина са се разделили, а причината е повече от любопитна и беше показана от meme и личен чат.

 

 

"Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама", пише Боби, обвинявайки вече бившата си половинка с репликата "тя се дъни". 

Въпросните сторита, за които Боби пише, най-вероятно са същите, на които Нина се вози в някакъв автомобил, а обяснява, че семейният се занимава с превози. Освен това, Боби Манекена се оказа и играч, който вече има очи и за други жени.

 

Любопитна подробност е, че Пиленцата от Монако не се разделят за първи път. Преди време пак хвърлиха бомбата, като по-късно стана ясно, че причината е била темата за техни наследници. Нина искала деца, а Боби все още се дърпал. По-късно, когато Нина обяви, че двамата са се събрали, обясни, че още лятото на 2022 г. двамата ще започнат да работят по темата, като не изключи и сценарий "ин витро".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !