Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Чарлз честити 40 ЧРД на Уилям с бебешка снимка

отпечатай новината

23.06.2022 10:01 | Видян 515 пъти

Чарлз честити 40 ЧРД на Уилям с бебешка снимка

Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол споделиха интересен набор от снимки в социалните мрежи, за да отбележат 40-ия рожден ден на принц Уилям. Един от най-любопитните кадри е черно-бяла фотография, която ни  връща към деня, в който новородения Уилям напуска болницата през 1982 г. Друга лична снимка е как Чарлз и Уилям се возят на седалков лифт, докато се наслаждават на ски ваканция. Останалите кадри са от семейни сбирки и пикници край природата.

 

“Пожелавам на херцога на Кеймбридж много щастлив 40-ти рожден ден!”, гласи надписът в акаунта на Чарлз и Камила в Инстаграм. Феновете побързаха да изпратят своите добри пожелания на рожденника, като мнозина споделиха възхищението си от бъдещия крал.

 

Дворецът Кенсингтън пък отбеляза ЧРД на Уилям. Като пусна невиждани досега снимки на херцога. Заснет е как помага благотворително при продажбата на списание по улиците на Лондон. Партито обаче ще бъде общо на Уил и жена му Кейт по-сетне.


Публикацията идва след съобщенията, че принц Уилям ще организира съвместно парти за 40-ия си рожден ден с Кейт Мидълтън в замъка Уиндзор или Сандрингам това лято, след като празненствата на херцогинята бяха отменени.

 

Кралски източници разкриха, че херцогът и херцогинята трябва да "отпразнуват важните си рождени дни със стил", което е традиция за семейството, в което много членове си сътрудничат на големите празници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !