Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Агресивен период до 8 юли, внимание!

отпечатай новината

22.06.2022 10:45 | Видян 916 пъти

Агресивен период до 8 юли, внимание!

"Вече сме в "окото на бурята" и до 08 юли остро ще се движим в компанията на един от най- разтърсващите и взривоопасни аспекти. "На сцената" излизат две планети, два непримирими героя: Марс и Плутон в конфликтен аспект (90*).

 

Огън и лава ще борят сили, ще търсят къде да разтоварят крайните си лимити. Ще разтрисат нас и обществото, в което се намираме. Сила, огнено-вътрешна, емоционално-кофликтна, като вулкан ще изпепели всяка лична толерантност, повличайки със себе си всичко наоколо.



Ще станем свидетели на избухливост и агресивност, а излишната настойчивост ще доразгаря ситуации, отношения и събития: лични, бизнес, политически и властови. Силният стремеж за самоотвърждаване ще бъде демонстративен и ще изиграе лоша шега на хора с властови позиции.



В този период е препоръчително:


- Да не рискуваме, защото рискът е равен на загуба!
- Да сме внимателни в бизнеса, защото са възможни кризи!
- Да успокоим адреналина насочен към другите хора, защото отмъщение ще има, включително физическо.
- Да се опитаме да мислим преди да действаме, колкото и трудно да е това.
- Да шофираме разумно и внимателно.
- Да бъдем бдителни, защото са възможни аварии.

 

През повечето дни, в които аспекта ще е засилен от участието на Луната (22. 06, 23.06 до обяд, 30.06, 01.07 до обяд, 07.07 след обяд, 08.07 до обяд) ще имаме и планети в хармонична връзка към Марс или Плутон, което дава вероятност за смекчаване на обстановката.



Със сигурност всички ще усетим този аспект, лично или фоново. Но, при родените в последната декада на знаците: Овен, Рак, Везни и Козирог, както и при хора родени с нехармонична връзка (съвпад, 90*, 180*) това ще бъде по- силно.



Практикувайки в този период: йога, медитация или тай-чи, успокояваме и уравновесяваме работата на мускули, тяло и мислене, толкова важни за този период", пише именитият астролог Джина Василева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !