Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Синът на Нелина е абитуриент

отпечатай новината

27.05.2022 13:42 | Видян 1360 пъти

Синът на Нелина е абитуриент

Тази година май месец е по-вълнуващ за талантливата певица Нелина, тъй като синът й Кристиан е абитуриент.  Изпълнителката не скри щастието, което я заля навръх 24 май, след като видя порасналото си момче с костюм на бала му. 

Пред наш репортер тя разказа как е протекла вечерта на бала на Крис и как самата тя е изненадала съучениците му в тази важна и запомняща се за тях нощ. 

"Честито завършване, наше прекрасно момче! Гордеем се с теб, обичаме те много и ти желаем всичкото щастие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни мечтите си! Попътен вятър в живота", пожела му Нелина. 

Гордата майка разказа пред БЛИЦ, че Крис я е помолил да дойде на бала му като изненада за неговите съученици, които обожават песните й. "Имах участие същия ден и не знаех дали ще мога да се върна. Направих всичко възможно и отидох да изпея няколко песни за Крис и неговите съученици, които се забавляваха от сърце. Радвам се, че тази година не валя дъжд на 24 май и те успяха да си направят снимки. Този ден е незабравим за нас и никога няма да се повтори", разкри тя. 

 

undefined

 

"Поздравихме всички преподаватели по случай 24 май, благодарихме за грижите през годините и всички заедно тропнахме хоро", коментира още тя.  Гордата майка и Крис символично подарили на зрелостниците по един "Бял Мерцедес", а щастливата Нелина получила много комплименти, че не отстъпва по нищо на абитуриентките.

 

От няколко месеца Крис работи, а след завършване на средното си образование иска да кандидатства бизнес, тъй като това го влече. "Ние с него сме късметлии, родени сме под щастлива звезда и знам, че ще успее в живота", хвали се Нелина, която напоследък няма свободен ден от участия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !