Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Ергенът си избра Виктория, но в реалния живот бързо разбрали, че не са един за друг

отпечатай новината

23.05.2022 10:33 | Видян 961 пъти | Гласували 2

Ергенът си избра Виктория, но в реалния живот бързо разбрали, че не са един за друг

Обичам те, но само като приятел. Това Виктор каза на едната финалистка Дениз Хайрула. Така стана ясно,  че избира за победител рускинята Виктория в предаването "Ергенът".

 

Ергенът Виктор Стоянов подари само роза на Виктория, въпреки че в епизода той избираше и пръстен. "Развълнува ме в мига, в който те видях, обичам всички несъвършенства на характера ти", каза Виктор на избраницата си Виктория Капитонова. "Ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства", допълни той.

 

 

 

 

На финала Виктор беше поканил майка си, брат си и най-добрия си приятел, които се запознаха с двете финалистки и разговаряха с тях. В последния епизод на предаването липсваха обиди, нападки и скандали, каквито бяха обвиненията на СЕМ към формата.

 

Веднага след финалния епизод Виктор Стоянов гостува  в шоуто на Николаос Цитаридис. Там той призна, че и много бързо в реалния живот са разбрали, че не са един за друг. Виктория не участва, защото била ангажирана.

 

 

Той каза, че, когато е узнал за поведението на Виктория, имайки предвид ситуацията, когато тя заля Александра с вода, е изпитал огромен срам. 

 

Не можел да си позволи да коментира отношенията си с Александра, защото е джентълмен, предаде 24 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !