Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Пеперудата Кати призна има ли мъж до нея

отпечатай новината

20.05.2022 11:08 | Видян 1474 пъти | Гласували 1

Пеперудата Кати призна има ли мъж до нея

На 13 май звездата от близкото минало Кати, изпяла редица тотални хитове, сред които "Аз съм волна пеперуда", "Най ми е добре", "Нестандартни", навърши 45 години.

 

Редките й появявания на светски събития и оскъдната информация за сегашното й битие, както и непроменената обич на феновете, неизменно будят интерес към една от най-красивите, обаятелни и непринудени певици в забавния песенен жанр. Тя наруши мълчанието си и даде интервю за Novinite.bg. 

- Как се чувства една голяма звезда от близкото минало на 45?

- Чувствам се прекрасно, а що се отнася до "звезда", никога не съм обичала тази дума. Винаги съм казвала, че звездите са на небето, а аз съм само популярна личност.

- Напоследък си по-активна в социалните мрежи, а и зрителите те видяха – макар и за кратко, като гост сред публиката в "Като две капки вода". Има ли конкретен мотив да се появиш в публичното пространство?

- Дълго време бях пасивна в социалните мрежи и бях решила да не давам интервюта. В един момент обаче почувствах, че заради почитателите ми трябва да съм по-активна във Фейсбук. Направих си и профил в Инстаграм преди около два месеца. Започнах да качвам от време на време снимки и видях, че има суперголям интерес от страна на феновете ми, които още не са ме забравили, за което много се радвам и им благодаря! Вече имам на ум някакви бъдещи планове за себе си, но е рано да говоря за тях и ще разочаровам читателите ти – още няма да ги издавам. Но с какво ще се занимавам – първо почитателите ми ще научат!

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !