Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сашо Кадиев побесня в ефир

отпечатай новината

19.05.2022 15:17 | Видян 701 пъти

Сашо Кадиев побесня в ефир

Тоталната пристрастеност на Сашо Кадиев към компютърните игри е всеизвестен факт и то не от вчера. Никой не би предположил обаче, че точно тази тема ще го предизвика да реагира повече от бурно, докато води "Преди обед" с Деси Стоянова.

Тези дни синът на Катето Евро подскочи като ожилен и изрази възмущението си, след като чу информация за смъртни случаи на деца, които изпълнявали предизвикателство в Tik Tok. Яростта на Кадиев се оказа толкова голяма, че се наложи колегите му в студиото на bTV да го успокояват.


Фокус във въпросното предизвикателство е да се приспиш, като си спреш дъха. Да, не четете грешно! А следствие на него вече има случаи на загинали деца в Щатите и в Гърция. И вместо възмущението на Сашо да бъде от естеството на това, което се иска в играта, то смая с реакция в нейна защита!


Кадиев припомни, че подобни опасни експерименти не са от вчера. Преди време имало и мания за катерене на високи места, а също и за стоене пред влака, за изяждане на лъжица канела, с която принципно човек може да се задуши, както и за дъвчене на перилен препарат в капсули.


Според актьора и тв водещ тези, които практикуват такива предизвикателствау спокойно могат да бъдат определени за "идиоти". Колежката му Деси Стоянова пък коментира, че социалните мрежи не са измислили опасните игри, но децата чрез тях ги научават.

"Това, всъщност, е естествен отбор – по-глупавите отпадат", изцепи се Сашо Кадиев, от което екранната му партньорка Деси и гостите в студиото леко се стъписаха.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !