Code Health TV с трети тв сезон

За българите здравето е най-важно, затова си го...

Кръстоносните походи тръгва от 1 юли

Историята на кръстоносните походи се възприема като...

Петканов стъписа Алекс с признание

отпечатай новината

19.05.2022 12:07 | Видян 356 пъти

Петканов стъписа Алекс с признание

Сагата около развода на Алекс и Дани Петканови, от който мина вече месец и половина, вече е финализирана, но това не пречи да се добавят нови и нови щрихи около нея, за изумление дори и на най-верните фенове на доскорошната двойка.

Да, Александра вече не носи фамилията на Лудия репортер, вече е Богданска, за сметка на това пък, той обяви публично, че все още я обича, въпреки положения подпис на бракоразводното.


Безумно или не, това се оказва самата истина, за която лично Даниел осветли феновете си в скорошно видео - естествено, показано за първи път в канала му в социалната мрежа.

Петканов заяви, че продължава да обича Александра, но нямало как двамата да не стигнат до развод, защото в един момент той започнал да се чувства притиснат и напрегнат заради това, че тя иска от него да бъде като нея - амбициозен, работлив, социален. "Това не са лоши неща, но ако не ти идват от вътре, не се получава", категоричен е Петканов, който обаче, както се вижда, добре е усвоил инфлуенсърските подходи от вече бившата си изгора, която също е виден инфлуенсър.


Лудият репортер признава, че вътрешно се е борил дълго време със себе си, вярвайки, че ще се промени, но нещата не се получили. "Не свързвам щастието с материалните ценности", казва той и въпреки че не описва Алекс като типичната меркантилна жена, явно не му допада факта, че като работеща жена, тя винаги ще иска да е независима.

А колкото до грижите за малкия Габриел - двамата са се разбрали да си ги поделят - 1 седмица той ще е при майка си, 1 при баща си.

"В мен се заражда желание за живот", споделя към днешна дата Петканов, който е започнал и да спортува повече.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !