Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Том Круз: Не ме взеха на първото прослушване

отпечатай новината

18.05.2022 23:58 | Видян 579 пъти

Том Круз: Не ме взеха на първото прослушване

"Не ме взеха на първото прослушване, но получих роля, малка роля, на второто и бях щастлив. Продавах коледни и други картички по онова време. Исках да правя кино, за да опозная света. Да пътувам. Сега го правя, за да покажа света на хората: за това са филмите ми, не за мен", призна пред 19' Том Круз.

 


"Целите екипи са важни, не само актьорите и режисьорите. Покрай киното всички те ме научиха и да карам самолет, и да пея, и да танцувам, и на акробатика, и на скокове с парашут. Последното като дете го бях пробвал от покрива у дома, мама щеше да ме пребие", разказа още суперзвездата на мастърклас 2 часа преди премиерата на Топ Гън: Маверик на феста в Кан. Филмът във втората си част вече не е за противоборството между хората, а с машините.

 


"Винаги питайте, винаги пробвайте, не се страхувайте дори на някого да се видите глупави", посъветва той. "Такъв съм бил винаги, така станах привилегирован.И досега ходя да гледам филмите си сред хората, в обикновени кина. С кепе съм и често дори не ме забелязват", издаде той.

 


На 59 г. той е в мега форма, не много по-различна от онази преди точно 30 г. в Далече, далече. С опънато по тялото черно поло, копринени чорапи и лъснати обувки, той спечели публиката на мастъркласа си с искреност и интелект, каквито показват малцина негови колеги.  ВИЖ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !