Венета от "Ергенът" си докара страшна...

Венета от "Ергенът" пак предизвика иронични...

Трагедия в семейството на Виктория...

Страшна трагедия разтърси семейството на Виктория...

Нана отиде в Израел

отпечатай новината

17.05.2022 16:52 | Видян 745 пъти | Гласували 1

Нана отиде в Израел

Тв водещата Нана Гладуиш, която премина през истински ад покрай болестта, вече е свеж, усмихнат и енергичен човек. Наскоро тя посети любимия си Израел, но този път като турист, а не като пациент, както беше в годините досега.

Преди Нана се лекуваше в Тел Авив, а към днешна дата е там, за да наблюдава играта на сина си на тенис турнир.

"Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив - моят втори дом. След два часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред… и се наслаждавам на настоящето. За първи път на въпроса при паспорта проверка: "Какъв е повода за пътуването ви?", не казах "лечение", а "синът ми идва за тенис турнир". Ура! Доживях", сподели Нана в своя Инстаграм профил.


undefined

Докато е в болницата, тя преживяла истинско чудо пo Великден, и то не къде да е, а в Ерусалим, до Гроба Господен. Телевизионерката чакала резултати от диагностика, след като за първи път се сблъскала със страшната болест. В България сериозно я уплашили и тя потърсила второ мнение в Израел. Тогава и за първи път оставила за дълго време детето си, което било само на две години, и раздялата я съсипвала. 

Съвсем резонно се чувствала на дъното, унила и без всякакъв тонус, затова мъжът й й организирал екскурзия в Ерусалим с друга група туристи, като дори наел гид за Светите места. Отишли на Божи гроб, точно по Великден. 


"Беше студено и ветровито, аз треперех не само от студ, но и страх. И аз, и съпругът ми се молихме за някакъв знак, че има надежда. Излязохме от църквата на божи гроб, вече бе изгряло слънце и точно тогава върху нашата група падна нещо", спомня си тя.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !