Венета от "Ергенът" си докара страшна...

Венета от "Ергенът" пак предизвика иронични...

Трагедия в семейството на Виктория...

Страшна трагедия разтърси семейството на Виктория...

Халваджиян хвърли бомба за Слави и Краси Радков

отпечатай новината

17.05.2022 10:48 | Видян 527 пъти | Гласували 1

Халваджиян хвърли бомба за Слави и Краси Радков

Във финалната вечер на "Като две капки вода" продуцентът Маги Халваджиян разкри нещо любопитно за победителя Краси Радков, което предизвика много коментари в социалните мрежи след това.

"Имаше голям риск Краси Радков да не участва в шоуто "Като две капки вода", заяви Маги по време на традиционната си финална реч. И обясни как е потърсил Слави, за да може актьорът да стане част от предаването, както и каква е била реакцията на самия Радков след офертата.


undefined

"Аз се обадих на Слави, който е негов мениджър и му казах, че много искам Краси да участва. Разбрахме се, че той ще говори с него. На следващия ден Краси ми се обади и му каза: "Човече, какъв кеф, че ще водя "Капките". Аз обаче, му казах, че го каня за участник. Последва тишина, след което той каза, че се отказва, защото не може да пее.

Влезе с голямо недоверие, че няма да се справи с пеенето", каза още Халваджиян, но поясни, че впоследствие с всяко свое изпълнение на сцената Краси Радков е ставал все по-добър и по-добър. И в крайна сметка продуцентът се оказа прав в оценката си и актьорът триумфира като победител в юбилейния сезон на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !