Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ненчо Балабанов се обясни в любов

отпечатай новината

16.05.2022 10:35 | Видян 754 пъти

Ненчо Балабанов се обясни в любов

Ненчо Балабанов е на седмото небе от сполетялата го любов. След Йоана Драгнева той имаше само мимолетни авантюри, но му се искаше да открие правилната жена за него. И изглежда го е направил. 

Актьорът се обясни в любов на Катрин Русева, която преди броени дни навърши 29 години. А по случай личния й празник, Ненчо я заведе в Италия. 

„Честит Рожден ден, Любов! Бъди все така прекрасна, усмихната и вдъхновена! Обичам те!“, написа той и показа няколко снимки от романтичния им воаяж в Италия.


Актьорът се отбеляза от град Матера, където е прекарал почивните дни покрай Гергьовден. 

Актьорът направо сияе в компанията на по-младата си приятелка. И това си личи по неговата широка усмивка. В началото на годината Ненчо бе на друга популярна дестинация – Дубай. По-късно стана ясно, че тогава Катрин също е била с него.

„Хората не знаят лични неща за мен, тъй като избягвам да говоря за личния си живот. Имало е моменти, в които и той е бил на показ и това не е било добре за мен“. Това сподели пред Нова тв той в края на 2021 г., преди да обяви, че има нова жена в живота си. Тогава той призна, че чака голямата любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !