Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Фолк певици налазиха Ергена: Срещу 2 бона

отпечатай новината

28.04.2022 23:20 | Видян 1960 пъти

Фолк певици налазиха Ергена: Срещу 2 бона

Най-горещият и желан мъж в родния ефир през последните месеци  - Ергенът Виктор Стоянов е новият любимец на фолк певиците. Изпълнителките от лекия жанр се надпреварват да снимат екс фитнес инструктора в своите нови клипове.

 

След Емануела и Диона, Виктор ще участва най-малко в още 3 видео продукции на актуални фолк звезди. Любопитното е, че и цената на Ергена е скочила главоломно и той се продава най-малко за 2 бона, за да участва само в някои от сцените, гласи клюката във фолк средите.

 

Виктор беше познат на феновете и от предишни свои превъплащения в музикални клипове, много преди да стартира хитовото тв риалити в ефира на бТВ. В клипа на Витамин Андреа се прегръща с много и сексапилни мъже, а един от тях е именно Виктор. Във Photoshop на Тита, Стоянов е един от многото мъже в клипа, а най-потресаващото е, че по едно време между бельото му и бедрото му се образува луфт.

 

В клипа Стара каравана Ергена е в компанията на Галена и се наслаждава на щастливите летни дни. Към края на видеото във 4 червени луни на Цветелина Янува и 100 Кила се появява отново Виктор, а камерата спира върху него, за да видим как отпива от чаша с шампанско.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !