Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Анджелина Джоли предизвиква спекулации, че ще съди ФБР

отпечатай новината

20.04.2022 12:33 | Видян 1041 пъти

Анджелина Джоли предизвиква спекулации, че ще съди ФБР

Анджелина Джоли предизвика спекулации, че съди ФБР, за да разбере защо агентите му са отказали да повдигнат обвинение на Брад Пит за пререканието с частния самолет през 2016 г. , което той е имал с най-големия ѝ син Мадоу, съобщава Dailymail.co.uk.


В новия иск, подаден от анонимна неизвестна, се твърди, че разследващото бюро е отказало на ищцата достъп до документи, свързани с разследване на твърдения, че "тогавашният съпруг на жената. . . е упражнил физическо и вербално насилие" над нея и децата им, докато са пътували с частен самолет "преди няколко години".



През 2016 г. , скоро след като Джоли подава молба за развод, става ясно, че Пит е разследван от ФБР и социалните служби на Лос Анджелис на фона на съобщения, че е "упражнявал вербално насилие и физическа саморазправа с децата си" на борда на частен самолет, пътуващ от Франция за САЩ.

 

 Разследващите оправдаха 58-годишния Пит по обвиненията в насилие, като заявиха, че той не е извършил насилие над дете, когато се е скарал с Джоли-Пит, тогава 15-годишна, на борда на самолета. Сега се спекулира, че Джоли може да е жената, която я съди, въпреки че източник, близък до нея и Пит, заяви пред TMZ, че са получили пълния доклад на ФБР по време на развода им.



В иска се твърди, че Джейн Доу е подала многобройни искания за копие от следственото дело на отдела с надеждата да "разбере по-добре разследването на ФБР и да получи информация, необходима на децата ѝ да получат медицинска помощ и консултации за травмите".



Високопоставеният адвокат Аманда Крамер, която представлява ищеца, заяви пред Politico, че клиентът ѝ е подал иска анонимно, за да "запази личния живот на семейството" Представителите на 46-годишната Джоли не отговориха веднага на молбата на DailyMail. com за коментар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !