Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Не планирах бременност, а просто се забавлявах: Риана

отпечатай новината

18.04.2022 11:53 | Видян 1444 пъти

Не планирах бременност, а просто се забавлявах: Риана

Риана даде пространно интервю за Vogue, в което разказа за работата и бременността си при очевидно наближаващото раждане.


Отчитането на време явно не е силната страна на музикалната звезда и явно това важи и за бременността ѝ, която тя споделя със света.
"Да планирам?, не бих казала, че го правя“, казва тя за предстоящото майчинство. "Но определено не планирах срещу него. Не знам кога ми е овулацията или каквото и да е било, свързано с това. Просто се забавлявахме. И след това просто се появи положителният резултат на теста."


Вече в третия триместър певицата, която е също моден и козметичен магнат, не се крие заради бременността си, откакто с приятеля си Ейсап Роки обявиха, че очакват дете в края на януари с фотосесия от Ню Йорк. Оттогава тя беше на седмиците на модата в Милано и Париж, като носеше привличащи вниманието към коремчето ѝ тоалети.
Изпълнителката на "We Found Love" не смята да се крие от погледите на хората и фотографските обективи, без значение, че фигурата ѝ е наедряла.
"Тялото ми прави невероятни неща и няма да се срамувам от това", заявява тя. "Това е време за честване. Защо да трябва да крием бременността?"
За снимката на корицата Риана е в червен дантелен гащеризон на "Алая" и дълги ръкавици. Това е само един от дизайнерските тоалети против течението, които звездата носи през бременността си.


На въпроса как се чувства за следващия етап, когато роди и вече трябва да има график, носителката на "Грами" каза, че би искала всичките ѝ близки да са край нея в залата, но това няма да е възможно заради ограниченията за Covid-19, предава БТА. Тя не разкрива къде ще ражда или кога е терминът. Предвижда обаче "парти автобус" пред клиниката.
Това, което я плаши най-много, е следродилната депресия.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !