Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Синът на Тони Стораро счупил носа на Теди Александрова

отпечатай новината

06.04.2022 10:36 | Видян 1270 пъти

Синът на Тони Стораро счупил носа на Теди Александрова

От много време в светските среди се шушука, че Теди Александрова и Емрах Стораро са гаджета. Те така и не го потвърдиха публично. Правят го едва сега на раздяла и то по много грозен начин. 

Изпълнителката на "Чалга пеперудки" хвърли няколко бомби от личния си живот от времето прекарано със сина на Тони Стораро. Пайнерката призна, че е била пребита от бившия си. Разкритията й стигат доста по-далеч с откровението, че Емрах е пристрастен към наркотиците. 

Теди Александрова публикува скрийшове на чатове с Емрах, от които става ясно, че той системно й е посягал. "Не се притеснявай, няма да кажа на лекарите и на полицията, че ти ми счупи носа. 

"На всички въпроси "Защо ме е ударил" - защото беше получил абстиненция. Нямаше наркотици и трева и не беше на себе си", твърди още тя. 

"Тоя същият палячо, дете на конци, изкувай си там знаеш кое... Първо, че е важно, тревоман в абстиненция. Да не гледа мен и имотите ми, колко ги имам и нямам. Материален гъз, поне да беше жена, че да те разбера", пише гневна Александрова в отговор на негово стори, в което твърди, че е певица от 10 години, но все още няма имот на нейно име. 

Според певицата, виновен за ттяхната раздяла е бящата на Емрах - известният певец Тони Стораро. На всикчи ни е ясно, че в тяхното семейство има традиция и никой не може да ги нарушава. Всеки мъж трябва да се ожени за девствена жена с мюсюлманска вяра и Емрах не е изключение от правилото, което прави разбираема реакцията на Стораро-старши. 

Теди Александрова сподели видеоклип, в който се вижда как Емрах стои в някакъв селски двор и до него мъже колят цели пет агнета. Изпълнителката на "Сърце мое" твърди, че това е ритуал-магия по волята на Тони Стораро, с която цели да ги раздели. 

По-късно Емрах отвърна на обвиненията на бившата си и заяви, че става въпрос за обикновен "курбан за здраве". Неговите признания за Теди Александрова не са по-малко гръмки. Той твърди, че певицата го е заплашвала, че ще се самоубие. "Благодаря на Господ, че ме раздели с тази Сатана. Съжалявам, че съм бил под влияние на циганските й магии, с които тя се занимаваше", твърди още той. 

Определено раздялата между Емрах и Теди Александрова е най-скандалната до момента, а изглежда двамата са решили да поднасят информацията лъжичка по лъжичка. Александрова се закани, че ще пусне "черешката на тортата", което само можем да гадаем какво е, предвид всичко поднесено досега. 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !