Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Преслава в кошара с овце

отпечатай новината

06.04.2022 10:34 | Видян 947 пъти

Преслава в кошара с овце

Преслава може да е най-голямата фолк звезда у нас, но пък по никакъв начин не парадира с това. Изпълнителката на хита "Водка с утеха" прекарва всяка свободна минута в родното село на половинката си - Оселна. 

Вместо да се хвали, че яде в скъпи ресторанти и почива на луксозни яхти, любимката на цяла България шашардиса всички с последното си любителско видео от кошара с овце. 

"От сцената във фермата", е написала Преслава под клипчето, в което тя и дъщеря й Паола се радват на малки агънца. Съвсем неочаквано, Преслава е коленичила в изпражненията на животинките и по детски е прегърнала едно от тях. 

 

"Много нейни колежки никога не биха влезли в кошара, със сигурност ще им се повдигне още от вратата. Няма да издържат на миризмата. А тя за пореден път доказа, че е един съвсем нормален човек, в който няма и грам звездомания", хвалят я в мрежата. 

Чалга фурията обича да ходи на село, тъй като там въздухът е по-чист и полезен.  Преслава очевидно харесва спокойствието на Врачанския Балкан, където прекара по-голямата част от пандемията. А нейната дъщеря също е шастлива, когато цялото семейство са на село.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !