Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена шашна с тоалети за над 15 бона

отпечатай новината

28.03.2022 13:56 | Видян 1286 пъти

Галена шашна с тоалети за над 15 бона

Галена е абсолютна модна икона, поне ако съдим по гардероба, с който дефилира, където и да се намира. Коментарите за нея из социалните мрежи са повече от красноречиви по този въпрос. Поп фолк звездата си пада по дизайнерските аутфити, които в повечето случаи са не само убийствено скъпи, но и също толкова ефектни.

Както може да си представите - хилядите фенове на изпълнителката са, меко казано, очаровани от своята любимка - която щом успя и се втари до такава степен, вече неизбежно ще приковава вниманието.


Известно е, че Галена е и една от най-скъпоплатените певици у нас, което обяснява и високия стандарт на живот, който води.


На някои от скорошните си кадри в мрежата, Галена "разхожда" ефектни тоалети, които възлизат на над 15 000 лева - които си набавя след системен шопинг в световните модни столици.

Конкуренцията в този бранш е голяма, така че изпълнителката не може да си позволи да не е в винаги в топ визия, а както добре се вижда, а най-доволни са феновете й, които следят всяка нейна стъпка

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !