Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Андрей и Емануела кръстиха сина на Иван и Ирина

отпечатай новината

25.03.2022 16:11 | Видян 2168 пъти

Андрей и Емануела кръстиха сина на Иван и Ирина

Продуцентът и тв водещ Иван Христов и неговата половинка Ирина Тенчева решиха на кръстят 7-годишния си син Самуил. Това се случи на неговия рожден ден, а за кръстници бяха избрани Андрей Арнаудов и Емануела Толева. 

Снимки от събитието споделиха както Иван, така и Ирина. Кадрите са придружени с много емоционални думи, които са способни да разплачат и непознат. 

 

"Дядо ми Иван навремето казваше, че в такива дни празнуваме двоен лешник. Днес Сами има рожден ден, а едновременно с това стана и официално християнче. Разбира се, че Андрей и Еми са кръстници. Всички роднини празнувахме. Тези, които не са сред нас също са щастливи. Сигурен съм", написа Иван в Инстаграм. 

"Най-любимите дни от годината са тези, в които съм родила децата си. Вчера отбелязахме 7-мия рожден ден на Самуил и Светото му Кръщене. Щастливи сме, че най-близките ни хора бяха с нас в този вълшебен момент! Преживяхме го красиво и благодарим на Кръстниците му Емануела Толева и Андрей Арнаудов! Благодарим и на всички, които ни поздравиха и изпратиха добра мисъл за доброто момче", пък са думите на Ирина.

 

Тенчева сподели кадър, на който позира с любимия си Иван, техният син Самуил, нейните  две деца предишен брак, както и дъщерята на Иван от връзката му с Вихра Петрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !