Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Тина и Миро от "Един за друг" се къпят в безкраен лукс

отпечатай новината

22.03.2022 14:40 | Видян 1772 пъти

Тина и Миро от

Тина и Миро от "Един за друг" определено си живеят живота и това си личи от снимките и сторитата, които редовно качват в социалните мрежи. Феновете на двойката са, меко казано, озадачени от стандарта им на живот.

След като наскоро се ожениха и си подариха приказен меден месец на Малдивите, двамата не спират да се наслаждават на удоволствията и лукса. 


undefined

От кадрите е видно, че брюнетката залага на гъзарски кожено дрехи, а Миро е стилен и елегантен с топ черно сако, и в синхрон с аутфита на половинката си.


Риалити звездите определено не се притесняват да демонстрират възможностите си, но и не е тайна, че работят здраво за този краен резултат. Тина е споделяла, че работи на няколко места, извършва и по-тежък физически труд, но само така човек може да си позволи по-луксозни придобивки.

undefined

Преди време Миро показа гъзарската си кола, която предизвика завист у някои. Неведнъж е казвал, че в живота е постигнал всичко напълно сам - образование, финанси и професионални постижения, а това си личи от всички негови постове в социалната мрежа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !