Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия с първа победа в Капките

отпечатай новината

15.03.2022 22:12 | Видян 999 пъти

Алисия с първа победа в Капките

За първи път в юбилейния сезон на Капките победата грабна Алисия, която се отличи с имитацията на Риана. След изпълнението й с характерната хореографията на Rude Boy, Фънки стана от мястото си и лично целуна ръка на певицата. Комплименти тя получи и от останалите членове на журито.

 

„Много се забавлявах и смятам, че се получи“, сподели Алисия непосредствено след изпълнението си. Гост в журито бе създателят на шоу Невада Димитър Станчев. Той изненада всички с емоционална авторска песен със съпровод на акустична китара. Това се оказа и първото изпълнение пред публика на тв продуцента за последните 40 години. Четири от звездите на шоуто имаха възможност да пресъздадат световни поп икони. Дарин Ангелов заблестя като канадския певец The Weeknd.

 

След него Анелия се появи като Адел. Крисия се сблъска с образите на Бийонсе и Риана. Следващия понеделник ще видим Моню Монев като Бой Джордж, в образа на поп-фолк певицата Кати ще влезе Руслан Мъйнов, Дарин ще обуе обувките на Камелия, а Есил Дюран ще излезе на сцената като Кайли Миноуг.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !