На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Фънки дебютира на театрална сцена

отпечатай новината

10.03.2022 17:36 | Видян 1062 пъти

Фънки дебютира на театрална сцена

Димитър Ковачев-Фънки изгрява на театралната сцена. Той е един от главните герои в пиесата на Елин Рахнев Веселата карета, чиято премиера е тази вечер в Столичния куклен театър.

 

Публиката ще аплодира Мая Бежанска, Тончо Токмакчиев, Димитър Баненкин, и Николета Малчева. Фънки влиза в ролята на Разцветников – класически измамник, който свири на най-тънките струни в душите на хората. „Имах епизодична роля в Столичани в повече, но трябваше предимно да ям хлебарки. Когато Елин ми предложи да се включва в постановката му, първо се стъписах, но сега съм доволен от решението си.  Изключително ми е интересно в кухнята на театъра.

 

Страшен купон е. Не мога да повярвам, че играя с толкова големи актьори", споделя Ковачев, който се изявява и като жури в Капките.

 

Тончо пък ще изпълни на сцената песента Преводачи на дъжда по музика на Жоро от Остава.„Това пътуване в каретата е чудно пътуване в абсурда на Елин Рахнев, който преминава и през смеха, и през тъгата, и през сълзите, и през купона“, коментира Баненкин.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !