Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мариана Попова с гаф в "Капките"

отпечатай новината

08.03.2022 13:36 | Видян 2881 пъти

Мариана Попова с гаф в

Мариана Попова направи страшен гаф по време на снощния лайф на "Като две капки вода" и развенча една от големите тайни в шоуто, която вече 10 години мъчи зрителите. 

Без да осъзнава какво прави, гласовитата шевица всъщност даде ясно да се разбере, че "Бутонът на късмета" всъщност е фиктивен и нищо не зависи от него. Тя издаде как става всъщност изборът на образите в шоуто. 

Снощи видяхме Мариана в образа на Уитни Хюстън, с който тя се справи безупречно, но в стремежа си да похвали стилистката на костюма се обърка и сгафи жестоко. 


"Кремена Халваджиян е чакала 10 години някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм", каза Мариана, без да се замисли, че за зрителите всъщност изборът на песен и изпълнител е дело на "Червения бутон". 

Водещият Димитър Рачков усети гафа на Мариана и се опита да го замаже с обяснението, че "трябва да ти се падне от Бутона". 

"Да му се падне имах предвид, обърках се", оправда се Попова, но не успя да убеди зрителите в това. В същото време камерата даде в близък план продуцентът Маги Халваджиян, който също не беше доволен от изпуснатите думи на Мариана и как внесе смут в настроенията и нагласите на зрителите и че е убила представите им за "Бутона на късмета".

От това стана ясно, че всъщност самите участници избират кои певци да имитират.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !