Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мария Игнатова побърка феновете на "Капките"

отпечатай новината

02.03.2022 14:19 | Видян 3145 пъти

Мария Игнатова побърка феновете на

Анонсът, който Геро направи на финала на последното издание на "Като две капки вода" - че на следващия лайф в журито, като гост звезда, ще седне Мария Игнатова, предизвика много бурни реакции в социалните мрежи.

В рамките само на няколко дни фейсбук и инстаграм буквално прегряха от разпалени коментари, а причината е, че според мнозина блондинката няма място до Хилда Казасян Васко Найденов и Фънки, тъй като в музикално отношение е кота нула.


В онлайн писанията се припомнят актьорските опити на бившата изгора на Димитър Рачков в сериала "Полицаите от края на града" и се определят като много далечни от актьорското майсторство, например на Юлиян Вергов, който също е част от оценяващите в "Капките".

"Защо я викат??? Защото е имала връзка с Димитър Рачков ли? Може би нещо ще се случи между тях, ама дали ще е хубаво или лошо...", се казва в един от многобройните коментари.

Какво точно ще се случи между Мария Игнатова, която вече е съпруга на Ивайло Цветков - Нойзи, и Димитър Рачков, който посрещна с израза "Аз заспивам" новината за предстоящата поява на бившата си във формата, ще разберем съвсем скоро, по време на следващия лайф на "Капките"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !